Japanese cuisine for beginners

SKU 133599
Japanese cuisine for beginners

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9783848007547
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    • 1
      Autor
      Kie: Laure Indisponível
    • 2
      Editora
      PAISAGEM DISTR. LIVROS LTDA Indisponível
    • 3
      Páginas
      144 Indisponível
    • 4
      Edição
      1 - 2015 Indisponível
    • 5
      Ano
      2015 Indisponível
    • 6
      Origem
      NACIONAL Indisponível
    • 7
      Encadernação
      CAPA DURA Indisponível
    • 8
      Dimensões
      18.7 x 2 x 24.7 Indisponível
    • 9
      ISBN
      9783848007547 Indisponível
    • 10
      Situação
      Esgotado Indisponível
    • 11
      Data de lançamento
      01/01/2015 Indisponível
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In the past decades, Japanese food has become part of the global culinary scene: sushi, maki, miso soup, teriyaki, and tofu have found their way to our plates and palates. Japanese cooking not only harmoniously combines flavors and aesthetics, it is also praised for its nutritional and health benefits. This book introduces readers to the essence of Japanese cuisine: what are the basic ingredients and utensils? Which basic recipes need one know to cook Japanese style? Why is rice so important that the word "gohan" (rice) also means "meal"? More than 50 recipes of traditional yet simple Japanese dishes are explained step-by-step with tips and variants.

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